Mrkev s jablkem


INGREDIENCE:

  • 1 ks             - JABLKO
  • 2 ks             - MRKEV
  •                     - CITRON (LIMETKA)                          

POSTUP:

  1. Očištěnou mrkev a omyté jablko nastrouhejte na jemném struhadle. 
  2. Smíchejte vše dohromady a zakápněte pár kapkami citronu.         

CHCETE VĚDĚT NĚCO NAVÍC?

Pokud nechcete citron krájet (a zbytečně ho tak nenechat okorat na překrojených stranách), tak stačí, když ho pouze propíchnete párátkem a pár kapek vytlačíte. 

Poměr jablek a mrkve nechám na vaší chuti. Nepřidávejte žádnou vodu, žádný cukr ani med. 

Hodí se jako první jídlo po půstu, nebo jako osvěžení při letních měsících.
Navíc tak můžete zpracovat i starší jablka, která byste jinak už nejedli.